Tα “10 καλύτερα κρασιά” του Χάρτη των Γεύσεων του 2014
Περισσότεροι από 90 οινοποιοί από τις σημαντικότερες ελληνικές αμπελουργικές περιοχές, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, περιμένουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, φίλους…
Περισσότεροι από 90 οινοποιοί από τις σημαντικότερες ελληνικές αμπελουργικές περιοχές, αποσταγματοποιοί και εισαγωγείς οίνων, περιμένουν κάθε χρόνο χιλιάδες επισκέπτες, φίλους του κρασιού και επαγγελματίες του χώρου από ολόκληρη την επικράτεια, αλλά πλέον και από το εξωτερικό, για να τους παρουσιάσουν τις γνωστές αγαπημένες επιλογές από τις φημισμένες περιοχές της Ελλάδας και της υφηλίου. Ενδιαφέρουσες παράλληλες εκδηλώσεις και μαγειρικές επιδείξεις από κορυφαίους chef και ζαχαροπλάστες της Θεσσαλονίκης εμπλουτίζουν την «παιδεία του κρασιού» και την «εμπειρία της γεύσης» που προσφέρει. Επιπλέον, συμβάλλοντας ουσιαστικά και στον εμπλουτισμό του πολιτιστικού-τουριστικού «πνεύματος» της Θεσσαλονίκης, το δεκαήμερο πριν σηκωθεί η αυλαία του, «Ο Χάρτης των Γεύσεων βγαίνει στην πόλη» και υποστηρίζει σειρά εκδηλώσεων για το κρασί και τις αρμονίες του, που πραγματοποιούνται σε εστιατόρια, ξενοδοχεία, deli, κάβες κλπ. Ο Χάρτης των Γεύσεων, πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Θεσσαλονίκης και του Φεστιβάλ Γαστρονομίας Θεσσαλονίκης.
Creative couples: Ιστοριες παραγωγών και δημιουργών. Με τον creative story teller @MyUltraLife #detrop2019 #branding #food #agrofood pic.twitter.com/kHHXLM09xW — ChristinaPapaioannou (@ChristinaPapaio)...
«Μια καλή αλλά όχι εξαιρετική χρονιά»
Είχαμε τη χαρά να συμμετάσχουμε στον Τρύγο του Ξινόμαυρου , σε ένα από τα αμπελοτεμάχια του Οινοποιείου της ΑΡΓΑΤΙΑΣ.