19/04/2024 Wine reviews, values, expert tips, recipes, restaurants, news, videos & more

Χαρούμενοι που συμμετείχαμε στην Κριτική Επιτροπή – PACKAGING INNOVATION AWARDS 2017

PACKAGING INNOVATION AWARDS 2017: Βραβεία στην καινοτομία και το design της συσκευασίας ——————————————– Χαρούμενοι που συμμετείχαμε στην Κριτική Επιτροπή ————————————————————-…


PACKAGING INNOVATION AWARDS 2017:
Βραβεία στην καινοτομία και το design της συσκευασίας
——————————————–
Χαρούμενοι που συμμετείχαμε στην Κριτική Επιτροπή
————————————————————-

Σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 3 Οκτωβρίου 2017, στο Gazarte , η τελετή απονομής των Packaging Innovation Awards 2017. Στελέχη από επιχειρήσεις που παράγουν, εισάγουν ή διακινούν προϊόντα, βιομηχανίες παραγωγής υλικών και συσκευασίας, επιχειρήσεις εκτύπωσης κάθε είδους συσκευασίας ή Display Stands, δημιουργικά γραφεία και designers, χειροκρότησαν την καινοτομία στο σχεδιασμό, τα υλικά, την τεχνολογία και τις διαδικασίες σε ολόκληρη την αλυσίδα συσκευασίας των προϊόντων. Στην τελετή απονομής συγκεντρώθηκαν περίπου 200 υψηλόβαθμα στελέχη, ο Πρόεδρος και τα μέλη της κριτικής επιτροπής των βραβείων και εκπρόσωποι φορέων και επαγγελματικών συνδέσμων που υποστηρίζουν τη διοργάνωση.

Τα βραβεία οργάνωσαν τα περιοδικά Marketing Week, Plant και σέλφ σέρβις της Boussias Communications, με τη συνεργασία του Συνδέσμου Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥ.ΒΙ.Π.Υ.Σ.).

Η βραδιά της απονομής άρχισε με σύντομη παρουσίαση του σκοπού των βραβείων, που είναι η καλλιέργεια ευγενούς άμιλλας μεταξύ των συμμετεχόντων για τη βελτίωση της ποιότητας, της λειτουργικότητας αλλά και της αισθητικής της συσκευασίας, από την παρουσιάστρια κα Αγγελική Πετροπούλου, στέλεχος marketing της Boussias Communications.

Στη συνέχεια ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής των βραβείων, Δρ Αντώνης Καναβούρας, Καθηγητής Συσκευασίας Τροφίμων, στη σύντομη εναρκτήρια ομιλία του, επισήμανε τη θερμή ανταπόκριση των εταιρειών στα Packaging Innovation Awards 2017, που αποδεικνύεται με το ποσοστό αύξησης υποβολής υποψηφιοτήτων κατά περίπου 18%. «Οι δυναμικές επιχειρήσεις της ελληνικής αγοράς και τα γνωστά, μεγάλα brands από πολλούς διαφορετικούς επιχειρηματικούς κλάδους που βρίσκονται απόψε μαζί μας» τόνισε «αποδεικνύουν ότι ο θεσμός αυτός ενισχύει την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων και αποτελεί σημαντικό αρωγό των νικητών στην προβολή, προώθηση και αξιοποίηση των προσπαθειών τους για τη συνεχή βελτίωση της ταυτότητας των προϊόντων τους».

Η βραδιά ολοκληρώθηκε στο εστιατόριο του gazARTE, με την υπέροχη θέα στην Ακρόπολη και τη νυχτερινή Αθήνα, με networking, κρασί και finger food. Μεγάλοι πρωταγωνιστές στο χώρο ήταν οι ίδιες οι βραβευμένες συσκευασίες που εκτέθηκαν, τις οποίες οι παρευρισκόμενοι είχαν τη δυνατότητα να δουν και να «επεξεργαστούν» από κοντά.

Βραβεία και τιμητικές διακρίσεις
Στα βραβεία συμμετείχαν και βραβεύθηκαν εταιρείες από ένα ευρύ επιχειρηματικό φάσμα. Στις διαφορετικές κατηγορίες βράβευσης, GOLD βραβείο απέσπασαν οι εταιρείες: 2YOLK, attp advertising, Mediterra – Mastihashop, The BrandHouse, Dolphins / Communication Design, Red Design Consultants, Αθηναϊκή Ζυθοποιία, Pressious Arvanitidis, Abc Design, Βιομηχανία Ζυμαρικών ΗΛΙΟΣ – Paperpack, ΕΨΑ, Μπάρμπα Στάθης, AgrecoFarms, Στυλ. Σ. Κοσκινίδης, A. Hatzopoulos και Chillbox.

Ιδιαίτερα σημαντική στιγμή της βραδιάς υπήρξε η απονομή των Τιμητικών Διακρίσεων σε δύο έργα για τη συμβολή τους στο κοινωνικό σύνολο. Το πρώτο τιμητικό απονεμήθηκε στην εταιρεία Humane Social Enterprise – Designer Δημήτρης Κοντοπίδης, για το έργο “Recycle Life – your Body: Reaction Empowering Life Apparel & Accessories”. Το δεύτερο τιμητικό έλαβε η συνεργασία των Paperpack & Ίδρυμα Μποδοσάκη για το έργο «Ασυνόδευτο Κουτί, Promotional Packaging» για την υποστήριξη ασυνόδευτων παιδιών προσφύγων που φθάνουν ή βρίσκονται στην Ελλάδα μόνα τους.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site των βραβείων www.packagingawards.gr, προκειμένου να δείτε τον αναλυτικό πίνακα με όλα τα βραβεία, καθώς και φωτογραφίες της τελετής απονομής.

Packaging Awards 2017. Honored to contribute in the evaluation process of those really great works!!! https://t.co/qFN5Jdeeik pic.twitter.com/MTTHrIR5S8

— Tropos Branding (@TroposBrands) October 7, 2017

Related Posts

ΧΡΥΣΟ μετάλλιο για τη Νάουσα 2012 της ΑΡΓΑΤΙΑΣ

29/02/2016

29/02/2016

OI ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΕΣ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΚΛΕΚΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΜΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ Όπως πέρισυ με το ΑΡΓΑΤΙΑ...

Comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *