Κάποτε η ρετσίνα θεωρούνταν κρασί “δεύτερης” κατηγορίας.
Στο οινοποιείο ΚΕΧΡΗ Kechris είχαν διαφορετική γνώμη.
Κι έτσι το οινοποίησαν με το δικό τους τρόπο, “ανεβάζοντας” το κρασί αυτό στην κατηγορρία των Εκλεκτών Οίνων “παραγομένων εν Ελλάδι”.
Κάποτε η ρετσίνα θεωρούνταν κρασί “δεύτερης” κατηγορίας.
Στο οινοποιείο ΚΕΧΡΗ Kechris είχαν διαφορετική γνώμη.
Κι έτσι το οινοποίησαν με το δικό τους τρόπο, “ανεβάζοντας” το κρασί αυτό στην κατηγορρία των Εκλεκτών Οίνων “παραγομένων εν Ελλάδι”.