30/07/2021 Wine reviews, values, expert tips, recipes, restaurants, news, videos & more

ΝΕΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ή μέρος της ΕΜΠΕΙΡΙΑΣ απόλαυσης Οίνου;

Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του  SensoReality Branding (,https://sensorealitybranding.wordpress.com/) όσες περισσότερες αισθήσεις συμμετέχουν σε μια δοκιμή ενός προϊόντος, τόσο ολοκληρώνουν την…


Σύμφωνα με τη φιλοσοφία του  SensoReality Branding (,https://sensorealitybranding.wordpress.com/) όσες περισσότερες αισθήσεις συμμετέχουν σε μια δοκιμή ενός προϊόντος, τόσο ολοκληρώνουν την εμπειρία του  χρήστη και τον συνδέουν με την μάρκα.

Στην πλειονότητα των οίνων η εμπειρία του χρήστη προέρχεται απ την όραση (χρώμα), την όσφρηση (αρώματα) και τη γεύση (όγκος, σώμα, πολυπλοκότητα, επίγευση).

Για την αύξηση της έντασης της εμπειρίας (με σκοπό να μείνει αξέχαστη!)  είναι απαραίτητο να συμμετέχουν τόσο η αφή όσο και η ακοή όπως προτείνεται απ τα τα εξέχοντα οινοποιεία και τους ειδικούς, Κι αυτό πως επιτυγχάνεται; Μέχρι στιγμής μέσω της ποιότητας της φιάλης και του ποτηριού!!

Μπορεί όμως η εμπειρία να προχωρήσει ένα επίπεδο παραπάνω; 

Ναι πιστεύουν εκεί στο 19 Crimes Winery.

Ναι γιατί στις ημέρες μας έχουμε βοηθό την τεχνολογία, που μπορεί να ενισχύει την εμπειρία απόλαυσης του οίνου μέσου της ενεργοποίησης της ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ!

Κι αυτό πως μπορεί να γίνει;

Μα με την επιλογή μιας συναρπαστικής ιστορίας που αποκαλύπτεται μέσω μιας ειδικής εφαρμογής (Living Wine Labels (https://play.google.com/store/apps/details…  κι ενός απλού σκαναρίσματος), όπου ο ίδιος ο πρωταγωνιστής της ιστορίας, σου την αφηγείται …προσωπικά!!!

Εμείς το ανακαλύψαμε στον Χάρτης των Γεύσεων / Map of Flavours  2919 της Wine Pluslus στη Θεσσαλονίκη μέσω των Ανθρώπων της ΓΕΝΚΑ Εμπορικής  (εισαγωγέας  2 /19 οίνους) και χαιρόμαστε που το μοιραζόμαστε!  

Related Posts

ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ – Gaia Wines Santorini

26/03/2018

26/03/2018

ΘΑΛΑΣΣΙΤΗΣ Δοκιμάσαμε το “ΘΑΛΑΣΣΙΤΗ” που συνόδευσε το κύριο πιάτο μας (συναγρίδα) στο εστιατόριο Koursaros Drosia και εντυπωσιαστήκαμε.

Ασ(σ)ύρτικο της Psaroulis Wines – Οινοποιία Ψαρούλη

20/03/2018

20/03/2018

Ασ(σ)ύρτικο της Psaroulis Wines – Οινοποιία Ψαρούλη Το Ασ(σ)ύρτικο είναι “συναισθηματικά συνδεδεμένο” με τα νησιά του Αιγαίου και ιδιαίτερα με...

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΟΓΙΑΣ & WINE STYLE (Masterclass για τη Μαυροδάφνη)

28/06/2019

28/06/2019

Μετά την παρακολούθηση 4 Masterclasses (Μαλαγουζιά, Αγιωργίτικο, Ξινόμαυρο, Μαυροδάφνη) κι ενός Φεστιβάλ          ( Thessaloniki Wine Show ) είμαστε σε θέση...

ΜΠΑΚΗΣ ΤΣΑΛΚΟΣ : TO ΞΙΝΟΜΑΥΡΟ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ 15 ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ !

20/05/2019

20/05/2019

Συναντήσαμε τον Wine maker του  ΚΤΗΜΑ Οινογένεσις κύριο Bakis Tsalkos ο οποίος μας μίλησε για το Όραμα του Οινοποιείου του...

Bιδιανό Masterclass απο την Wine Style

05/11/2019

05/11/2019

Με το πέρας του εξαιρετικού Masterclass για μια ποικιλία/οίνος έκπληξη από την Κρήτη, οι: – Νίκος Δουλουφάκης, Αμπελουργός/Οινολόγος/Οινοποιός( Douloufakis Winery...

HAROULA RED: USA can you hear me?

21/03/2018

21/03/2018

HAROULA RED: USA can you hear me? Are you interested in a wine with light cherry color, with complex aromas...

Ο Γιάννης Καϋμενάκης μας παρουσιάζει το αγαπημένο του κρασί από την Τοσκάνη

29/03/2018

29/03/2018

Castell’in Villa Riserva Chianti Classico 1997 : Ο Γιάννης Καϋμενάκης  μας παρουσιάζει το αγαπημένο του κρασί από την Τοσκάνη

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ του Argatia Winery παρουσιάζει τη λευκή Αργατία του 2013

01/07/2019

01/07/2019

Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ του Argatia Winery παρουσιάζει τη λευκή Αργατία του 2013 Ο Χριστόφορος Γεωργιάδης , εκπρόσωπος της νέας γενιάς...

1ο Thessaloniki Wine Show 2019

01/04/2019

01/04/2019

Όλοι οι Άνθρωποι των Οινοποιείων που συμμετείχαν στο 1ο Thessaloniki Wine Show 2019 που έλαβε χώρα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης,...

V for VOURVOUKELI

20/03/2018

20/03/2018

V for VOURVOUKELI Το ΜΑΥΡΟΥΔΙ αποτελεί μια εμβληματική ποικιλία αμπέλου στη Βόρεια Ελλάδα. Απαντάται με το όνομα Mavr(o)ud και σε...

PURE – Ένας PREMIUM Οίνος απ την Σαντορίνη, από αμπέλια 200+ ετών

13/12/2019

13/12/2019

PURE – Ένας PREMIUM Οίνος απ την Σαντορίνη, από αμπέλια 200+ ετών και τιμή φιάλης στο ράφι περί τα 40...

GK Wines – Touriga Nacional από τη Λάρισα και ψητό μπαρμπούνι;

24/03/2018

24/03/2018

Ο Γιώργος Κίτος George Kitos ,αμπελουργός και wine maker , αγαπά κάποιες ξενικές ποικιλίες και πιστεύει ότι στην Ελλάδα μπορούν...

ΣΑΜΑΡΟΠΕΤΡΑ : 100% «Άγριο Λευκό» ή «Το Κρασί της Παρέας»;

21/03/2018

21/03/2018

ΣΑΜΑΡΟΠΕΤΡΑ : 100% «Άγριο Λευκό» ή «Το Κρασί της Παρέας»;

Comments
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *